Wie zijn wij

Ontstaan van Kiwondo

Bart en Ernst ontwikkelen al vele jaren trainingen en workshops op het snijvlak van bedrijfstrainingen en martial art. De respons uit de markt, de inspiratie en het plezier hebben geleid tot de oprichting van hun bedrijf Kiwondo.
Zij maakten in de afgelopen periode o.a. een nieuw uniek managementmodel voor het creëren van beweging in organisaties waarbij zij gebruik maken van de strategie en tactiek van de martial art. Dit model blijkt een succesvolle bijdrage te leveren bij change / verandertrajecten in organisaties (zie ook referenties). Bart en Ernst hebben met hun dynamische en bijzondere programma’s ook een nieuwe impuls gebracht in het optimaliseren van effecten in trainingen / ontwikkeltrajecten bij deelnemers.

Ernst-Casimir Ernstsen is management support trainer, businesscoach en eigenaar van meerdere sportscholen in het land. Sinds de jaren ’70 beoefent hij diverse krijgskunsten en ontwikkelde hij zich tot Meester in het Koreaanse Hapkido, Hankido en Hankumdo (zwaardkunst) en het Chinese Chi Kung. Zijn interesse gaat vooral naar de effecten van mentale en fysieke bewegingen en hoe deze vertaald kunnen worden naar organisaties.

Bart Broeren is sinds ’97 ondernemer en werkzaam als consultant, businesscoach en trainer. Daarvoor bekleedde hij diverse managementfuncties binnen het bedrijfsleven. Hij houdt zich voornamelijk bezig met verander- en ontwikkeltrajecten voor hoger- en middenkader. Bart is tevens directeur van Base-tci BV en Basics Trainingen.

Lucasstraat 11

5555 AM Valkenswaard

 

E info@kiwondo.nl

T 040-2046861

F 040-2047882