Producten powerwheel

Powerwheel©

Training Management Support
Meesterschap in eigen kracht met het Powerwheel

Leidinggeven is in beweging brengen. Juist in situaties van ‘druk’ komt het aan op uw vermogen om een constante en vloeiende beweging te creëren in de richting van uw doel. Dat vraagt kennis, vaardigheid en bovenal inzicht in ‘beweegredenen’ van uzelf en anderen. Zie hier wat het Powerwheel u brengt. Kennis, ervaring én praktische vertaling.

Training ‘Powerwheel’

Voor iedereen die beïnvloedt

De training Powerwheel biedt inspiratie en een unieke managementtool voor iedereen die anderen in beweging wil brengen en houden. Natuurlijke en niet te stuiten beweging. Een eye-opener die leidt tot onvermoede resultaten en een unieke ervaring voor directeuren, managers, teamleiders, projectmanagers …

Doelgericht

U leert, ervaart én voelt aan den lijve hoe u in alle omstandigheden doelgericht beweging op gang brengt en stuurt. Bij uzelf en bij anderen. Te beginnen bij de drive achter alle beweging, de eerste sectie in het Powerwheel: wilskracht.
Aan het einde van het event krijgt u uw persoonlijke Powerwheel-profiel toegestuurd. Deze verhelderende visualisatie geeft u inzicht in uw zelfbeeld, uw sterktes en eventuele aandachtspunten.

Winst op alle fronten

Het Powerwheel brengt ook u in beweging. Van dwingend pushen naar ontspannen sturen. Van onbalans en afhankelijkheid, naar evenwicht en eigen kracht. Van win-gericht naar win/win-gericht. Van problemen zien naar kansen benutten. Beheerst, realistisch en gefocust.

Praktische vertaling

In twee praktijk follow-up dagdelen zal aan de hand van casuïstiek uit de praktijk van de deelnemers nog meer verdieping, concretisering en beklijving plaatsvinden.

De training Powerwheel wordt zowel incompany als via open inschrijvingen verzorgd.

Lucasstraat 11

5555 AM Valkenswaard

 

E info@kiwondo.nl

T 040-2046861

F 040-2047882