Producten weerbaarheid

Training / Workshop Weerbaarheid Responskunde©
Martial art strategie voor de weerbare medewerker
Optimaliseer uw weerbaarheid

Toenemende maatschappelijke druk. Stress. Lastige klanten, intimidatie, verbaal geweld, ongewenst gedrag. Verharding en grofheid. Hoe gaat u ermee om? Hoe reageren uw medewerkers? Negeren of ontvluchten is geen optie. Effectief respons geven vanuit vertrouwen in eigen kracht wél, dat is precies wat de workshop Responskunde® u en uw personeel oplevert. Verbetering van de weerbaarheid.

Adequaat reageren

In situaties waarin u onder druk komt te staan, maakt effectieve respons het verschil. Hoe bereikt u op een ontspannen manier uw doel? Hoe blijft u ondanks de lastige situatie toch klantgericht en behulpzaam? Om snel en adequaat te kunnen reageren dient u over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. Over kwaliteiten die u zich via Responskunde© eigen maakt. Opdat u weerbaar reageert.

Op het snijvlak van training & martial art

Kiwondo verzorgt een praktische, verrassende en dynamische workshop, waarin de strategie van martial art (krijgskunst) en praktische trainingstools elkaar ontmoeten. Een actieve en intensieve training, die volledig op maat voor uw situatie wordt ingericht.

Training / Workshop Weerbaarheid Responskunde©

Een unieke training / workshop, waarin u de strategie van martial art praktisch leert toepassen. Een uitdaging en buitenkans voor iedereen die te maken heeft met stressvolle situaties door gedrag van anderen. Maar ook voor wie uit een ander perspectief te maken heeft met weerbaarheidvraagstukken.

De training / Workshop Weerbaarheid Responskunde© geeft u antwoord op vragen als:

  • Hoe creëer ik zodanige uitgangspunten dat ik altijd kan blijven handelen?
  • Wanneer ga ik handelen?
  • Hoe vang ik een bedreigende situatie op?
  • Hoe neutraliseer ik een bedreigende situatie?
  • Hoe zet ik de situatie naar mijn hand?

Deze workshop leert u via ervaren, voelen, zien en denken te begrijpen en te doen! Op een effectieve en ontspannen manier ontwikkelt u een passende respons, vanuit uw eigen kracht en weerbaarheid.

Volledig op maat

Iedere organisatie kent haar eigen specifieke situaties. Zodra medewerkers herkennen dat het over hun eigen praktijk gaat, leren ze beter, sneller en met meer plezier. Wij maken iedere workshop dan ook inhoudelijk volledig op maat.

Weerbaarheid Responskunde© rendeert

De kosten van de workshop Weerbaarheid Responskunde© zijn ondermeer afhankelijk van het aantal deelnemers en de mate van maatwerk. Wij informeren u daar graag over.

Lucasstraat 11

5555 AM Valkenswaard

 

E info@kiwondo.nl

T 040-2046861

F 040-2047882